2021-04-14 04:05:00 | Strict: Only variables should be passed by reference in /home/filterzavodu/puricom.rs/index.php(1) : eval()'d code on line 1 Puricom Srbija
  • Header
Prijava Registracija

Brend

Prica o Puricomu

Puricom Water Industrial Corporation je osnovan 1989 na Tajvanu. Osnovna ideja je bila da rastuće tržište za prečišćavanje voda i postrojenja uslužimo sa najefikasnijim, najkvalitetnijim proizvodima, bilo da se radi o dizajnu, razvoju, proizvodnji ili distribuciji. Kompanija se već u drugoj godini  izborila na vrh u proizvodnji RO aparata i opreme za njeno korišćenje, dodaci, pribori. Puricom  prvenstveno obavlja ove operacije R+D+I (istrazivanje, razvoj, inovacije), a u svojim laboratorijama nadgleda i kontroliše proces proizvodnje proizvoda kako bi obezbedio kontinuirano visoki stepen usluga i standarda. Zahvaljujući R&D&I rezultatima i danas je na svetu među vodećim proizvođačima RO aparata i pribora. Njihov širok asortiman proizvoda uključuje aparate koji se mogu staviti na sto, sudoperu ili ispod, stojeće dispenzere, industrijske aparate, pribor, a uz sve ovo i najkvalitetnije priključke, filtere, kućišta i pumpe.

Potrebe kupaca su zahtevale da se kompanija nađe i u Evropi, tako je Puricom Europe otvorila kapije 2006. godine. Strateškoj situaciji doprinosi i odlična logistička usluga, koja omogućava kvalitetne usluge za evropske kupce.

Predstavništvo u Srbiji se otvorilo 2013. godine. Stručni saradnici daju obuke, održavanja i pažnju za naše saradnike, veleprodavce.
Marka

 

Puricom je jedna dobro poznata marka u Evropi, na Bliskom Istoku, u Japanu i u Jugoistočnoj Aziji. Zahvaljujući istraživanjima i razvoju Puricom marka ima predstavništva u više od 70 zemalja, a u ponudi imaju više od 40 modela koji raspolažu sa  CE, TUV, i Taiwan SGS sertifikatima.

Da bi obezbedili najbolji kvalitet, Puricom koristi delove samo od poznatih proizvođača, kao što su npr. John Guest priključci i creva, ili Filmtec membrane. Puricom je član WQA (Water Quality Association).  U šta verujemo: Prečišćena voda mora do zadnje kapi da bude potpuno čista.Puricom kultura


Poslovna ideja Puricoma je da sa svakim partnerom nađe prednosti saradnje, koje se zasnivaju na zajedničkim interesima. Puricom se trudi da neguje odnos sa svakim partnerom, što daje mogućnost zajedničkom rastu i poslovnom napretku. Smatraju veoma važnim mišljenja kupaca, jer tako znaju da se prilagođavaju potrebama potrošača.Naše vrednosti


Od početka dve stvari vode kompaniju, koje ne tolerišu kompromis: kvalitet i konstantan razvoj. Uz pomoć zadovoljavanja aktuelnih trendova i predviđanjima, Puricom je uvek spreman da zadovolji brzo promenljive potrebe industrija.